Min Prins

Min Prins
Detta är mitt söta barn

Mitt söta barn idag

Mitt söta barn idag
Stolt storebror

tisdag 17 mars 2009

torsdag: Tid för hälsoundersöking och vaccination hos skolhäslovården. Det ska bli SPRUTA idag. Killen har haft ångest för vaccinationssprutan i veckor!

Jag kommer till skolan ca 2 timmar innan vi har tid för att sätta EMLA (bedövningskräm) på armen. I 45 minuter krånglar, bråkar och skriker han innan jag lyckas sätta på bedövningen. Han ska minsann INTE ta någon spruta bl.a. med motivationen: -"Mamma! DU har faktiskt sagt att INGEN kan tvinga någon till något man inte vill!" PANG! där fick jag tillbaka. (Det sa jag när han inte vågade åka rutchkanan på Tom Tit´s och blev jätteledsen när han inte ville men kände sig tvingad). Jag sätter på MYCKET kräm. Det bedövade området mäter ca 6 cm i diameter.

Väl hos skolhälsovården går läkarundersökningen galant. När det blir dags för spruta slår han bakut igen. Han vrålar, sparkar, skriker och gråter. Han sitter i mitt knä och jag tvångshåller honom ännu en gång denna veckan. Pappa sitter på stolen brevid och håller i han med. Skolsyster kommer med sprutan och.........MISSAR DET BEDÖVADE OMRÅDET!!!! Hur FAN kan hon missa det! 6 cm i diameter på en 6-årings smala överarm! Det GÅR INTE!!!! Han vrålar så taket lyfter!

Nu kommer han verkligen inte tro på mig när jag säger att det inte kommer kännas bara jag får bedöva lite. Djävla inkompetent skolsyster! Hennes uppsyn är=MÄHÄ! grrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!

STACKARS STACKARS MITT ÄLSKADE LILLA BARN! Fan vad jag önskar att jag kunde ta bort den djävla diabetesen!
Onsdag: Tid på diabetesmottagingen. Det fungerar inte att föra över data från insulinpumpen och dom beställer en ny. Där får vi också veta att när dom tog blodproverna så GLÖMDE dom ta provet för glutenintolerans! DJÄVLA AMATÖRER! Killen blir tokig av tanken att behöva gå tillbaka och misshandlad igen. Jag och en sjuksköterska hjälps åt att mjölka ur tillräckligt mycket blod ur fingertopparna. Jag punkterar med vår egna finger"pickare"/"pangare" och hon klämmer och samlar upp dropparna. Det blir ca. 8 stick i fingrarna för 2 ml´s prov. PUH! Stackars! Stackars min fina lilla kille! Men han är stark och modig. Han klagar bara lite över att det gör ont. Men han härdar ut. Vi firar med pannkakslunch med mjukglass och jordgubbssylt.